Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek Natyról

2008.09.30

 

 

Hírek Natyról

 

Először is elnézést, hogy csak most jelentkezem újdonságokkal, de nagyon elsodort az élet. Ettől függetlenül azért gyűjtögettem a híreket, úgyhogy most nagyon tömören leírom, hogy viszonylag képben legyünk, mi történt az elmúlt pár hónapban, ami bizony hatással lesz a következő jónéhány hónapra.

 

AMANDA O

Tehát akkor kezdjük a legközelebbi projekttel, Naty Amanda O című sorozatával. A nagysikerű Te vagy az életem után a Dori Media Group (DMG) folyamatosan bombázta Nataliát ajánlatokkal, de egy évig ellenállt a megkereséseknek.

Az Amanda O világújdonság lesz a maga nemében. Az alapötlet szerint internetes telenovellának készült, aztán ezt kibővítették azzal, hogy mobiltelefonokon is nézhető lesz a sorozat, s ilyet még egyetlen egy produkciós társaság nem készített. Valószínűleg a műfaj újdonsága és az emiatti kihívás győzte meg Natyt arról, hogy aláírja a szerződést. Az állítólagos havi 240.000 dolláros kereset sem elhanyagolható a döntésében. Ha ez igaz, akkor ő lett a legjobban kereső színésznő Argentínában.

A sorozatban Natalia párja ezúttal Luciano Castro lesz, aki tavaly a Te vagy az életemben Constanzát alakító Carla Peterson szerelmét játszotta a La Lola c. sorozatban. Az a sorozat nagy sikert könyvelhetett el, hiszen a Martin Fierro díjátadón tarolt (na jó, azt azért hozzá kell tenni, hogy nagy ellenfele nem volt;)))).

Az Amanda O vetítése október 1-jén kezdődik Amanda O honlapja. A forgatás egyébként kb. két hónapja zajlik. Először elkészült egy promo (amelyben Naty még szőke volt). A pár perces kedvcsináló egy darabig látható is volt a YT-on, majd eleinte érthetetlen okból levették onnan. Mint később kiderült, az első „kóstolót” a nemzetközi piacra és a majdani reklámozók számára készítették. Néhány hete azonban egy új trailer jelent meg, amelyben Naty már sötétbarna hajú.

Előzetes

Naty egy világhírű színész-énekesnőt, Amanda O-t alakítja a sorozatban, aki sikereinek köszönhetően nagyon el van szállva magától. Mindig magánál hord egy kis kamerát, amellyel felveszi a körülötte zajló eseményeket. A média spekulációi szerint ezek a felvételek bekerülnek a magánarchívumába, hogy azokból később megírja önéletrajzát vagy létrehozzon saját showműsort. Amanda a közönség felé kedves, jószívű arcát mutatja, de valójában nem bír elviselni senki maga körül, kibírhatatlan egy nőszemély. Ha valami nem úgy van, ahogy elképzeli, rögtön kirúgja az általa felelősnek tartott alkalmazottját. Festő férjét lenézi, amiért ő csupán kis közönséggel „büszkélkedhet”, ráadásul még egyetlen képet sem adott el.

Természetesen jótékonykodik is, de azt is csak azért, mert jól hangzik. Most éppen az asztmás gyermekeket látogatta meg. Az épületből könnybe lábadt szemekkel kijőve felháborodik az összetömörült újságírók előtt, hogy a mai gyerekeknek nincs igazi gyerekkoruk. Majd miután beül a kocsiba, az asszisztensét megszidja, mert a megpuszilt gyereket nem fertőtlenítették előtte.

Amandát ismét jelölték az Arany Glóbusz díjra, s ha megint nyer, a 10. szobrocskát viheti haza. Amanda természetesen elmegy a díjátadóra, hiszen imádja, ha ő van a középpontban. A fényűzés a lételeme. Villognak is a vakuk, tapossák egymást a fotósok egy jó fotó érdekében, az újságírók is lökdösik egymást, hogy legalább egy kérdést fel tudjanak neki tenni.

Eközben a televízió adók megszakítják adásukat, mert előkerült egy videófelvétel, amelyben az látható, hogy Amanda ellop egy ékszert divattervezőjének szalonjában. A díjkiosztó gálán lévő Amandát értesítik a kirobbant botrányról, de közben természetesen a sajtó munkatársai is fülest kapnak erről, úgyhogy Amanda menekülőre fogja, s miközben azt kiabálja, hogy felejtsék el és milyen jó lenne, ha nem ő lenne Amanda O, megcsúszik a lépcsőn, s azon legurulva eszméletét veszti.

Legközelebb egy elhagyott, lepusztult helyen ébred fel. Azt hiszi, hogy kirabolták. Megpillant egy Amanda O-t ábrázoló óriásposztert, s legnagyobb döbbenetére, nem ő van rajta. Nem ért semmit, nincs nála se pénz, se irat, semmi. Besötétedik, de még mindig nem tudja hol van, mit tegyen. Elég lerobbant helyen mászkál, amikor két férfi kikezdene vele, de Dante (Luciano Castro) közbeavatkozik és elüldözi őket, majd finoman közli a kirívó ruhában lévő Amandával, hogy a környék nem alkalmas arra, hogy ott dolgozzon, túl veszélyes, menjen máshová. Amanda egyszerűen lehülyézi a fiút. A srác kiakad, hogy segített neki, erre ő így reagál. Amanda csak annyit mond, hogy nincs szüksége tőle semmire és ott hagyja Dantét. Tovább barangol azon a borzalmas területen, mígnem elered az eső. Úgy dönt, hogy visszamegy a fiúhoz, akinek…. és ha van rá igény, akkor itt majd folytatom később :D

Amit még az Amanda O-ról tudni kell

Először arról szóltak a hírek, hogy 130 részes lesz, de a legutolsó hírek szerint a nyolc perces epizódokból álló sorozat összesen 120 részes lesz. A mobiltelefonokra 90 másodperces, összesen 325 részre bontják a történtet. Valószínűleg az előzetes nagy érdeklődés miatt a DMG úgy döntött, hogy készít a televíziónézők számára is egy 45 perces változatot, amely természetesen a Canal 13 csatornán lesz nézhető hétvégenként.

A hírek szerint a DMG elviszi ezt a sorozatot is az október 13-18. között Cannes-ban megrendezendő MIPCOM televíziós produkciók vásárára.

 

----------------

 

MÚSICA EN ESPERA

 

Naty egyik idei filmes projektje a Música en espera, Norma Aleandróval (Cleopatrában már játszottak együtt Natyval) és Diego Perettivel (Te vagy az életemben Aldót, egy pankrátort alakított). Zenés film lesz, amelyben Naty utolsó idős terhes titkárnőt alakít, aki elvált férjétől (Peretti), a híres zenésztől.

Naty nagyon izgatottan várta a forgatást, amely a múlt héten elkezdődött. Próbálta beleélni magát, milyen érzés, ha nagy pocakja van, vagy hogyan mozog egy állapotos nő, de gyorsan hozzátette, hogy a való életben egyelőre nem téma a gyermekáldás.

 

----------------

 

ALGUIEN QUE ME QUIERA – Valaki, aki szeret

Naty megállapodott a Canal 13 csatornával egy új sorozat főszerepéről, s az erről szóló szerződést már aláírták is a felek. A vígjátékban (az smv-ben Barbarát alakító) Eugenia Tobal lesz Natalia ellenlábasa, de Tobal mellett egy másik „ellenfele” is lesz, név szerint Lorena Paola.

Natalia párját egyébként az a Luciano Castro játssza, akivel az Amanda O-ban, az első internetes telenovellában szintén szerelmespárt alakítanak.

A forgatás jövő év elején, januárban vagy februárban kezdődik.

A Marcos Carnevale (hm… a nagysikerű Elsa y Fred és a tavaly Facuval forgatott Tocar el Cielo c. film író-rendezője, aki most a Canal 13 művészeti igazgatója, ha jól emlékszem) által írt történetben szerepelni fog még többek között Patricia Palmer (az SMV-ből ismerős arc, Naty mamáját játszotta), Maria Leal, Valeria Lynch, Mercedes Funes, Germán Krauss, Alberto Martin, Ana María Picchio, Cristina Alberó, Divina Gloria, Jimena Barón.

Az utoljára a Se dice amor c. sorozatban játszó Mónica Villa is szerződést kötött a Pol-ka produkcióval a főműsoridős sorozatban való szerepléséről.

 

----------------

 

És akkor jön a számomra legizgalmasabb és legörömtelibb hír Natyval kapcsolatban:

 

FREEDOM FOR JOE – Szabadság Joe-nak

A Lee Burns színész által írt forgatókönyv egy ember útkereséséről szól. A dráma különféle témával foglalkozik, az anya-fia kapcsolattal, a kapcsolat Istennel, a szerelem utáni kutatással és a paralízissel is.

Az önéletrajzi elemeket is tartalmazó forgatókönyv szerzője, Lee Burns amerikai színész - s egyben a művéből készülő film producere is -  kalandos életet élt. Szigorú vallásos családban nőtt fel (ahol véleménye szerint inkább azt tanulta meg, hogyan féljen Istentől, mintsem azt, hogyan szeresse). Később drogozott és kereskedett is kábítószerrel, ekkor ismerte meg, milyen nyomorban van részük a droggal élőknek. Volt cowboy és bika-rodeós, majd profi tűzoltóként és mentősként dolgozott.
Megházasodott, elvált, majd újra elvette korábbi feleségét. Fia megszületése azonban olyan hatással volt rá, mint egy ébredésre való hívás, hogy végre telepedjen le és találjon egy kis békét. Fia megmutatta, milyen a feltétel nélküli szeretet. Ez volt az, amit azonnal érzett iránta és amit tőle kapott. A szívében tudta, hogy az Isten, vagy akárhogy is nevezze az ember a 'Legfőbb Lényt', ugyanúgy kell érezzen iránta, mint ahogy ő érzett a fia iránt. Így elkezdett belemélyedni számos vallásba, hogy megtalálja a kapcsolatot ezzel a 'lénnyel'. Tanulmányozta az újkori kereszténységet, a hinduizmust, buddhizmust, az iszlám vallást és a hazai amerikai filozófiát, azaz mindent, ami csak a keze ügyébe akadt. A jóga és a meditáció különféle formáit űzte, s rájött, hogy minden vallás tanításában ugyanaz megtalálható az alapigazságokról, a szeretetről és a bennünk rejlő szépségről. A vallások között több hasonlóságot talált, mint különbözőséget. Szép lassan felépítette saját kapcsolatát a 'Legfőbb Lénnyel', s megtalálta saját békéjét és szabadságát. Mindezekből jött az inspiráció ahhoz, hogy megírja a Szabadság Joe-nak c. művet, amely számára nagyon személyes történet, erősen hasonlít saját utazásához, ahogy megtalálta a szabadságot.

Éppen ezért Joe szerepét teljesen magára írta. Ugyanazokon a gondokon keresztül megy, mint amin ő ment, nem is fizikailag, mind inkább érzelmileg értendő ez.

Naty nem annyira híres az USA-ban, tehát hogy került egyáltalán szóba? Lee Burns szerint való igaz, hogy Naty nem oly ismert az Egyesült Államokban, de biztos abban, hogy a film ezen változtatni fog majd.
Az történt, hogy van egy barátja, Gustavo Borner hangstúdió-mérnök, aki Natalia sok zenéjén dolgozott korábban. Gustavo felesége, Yolanda Borner ügynök volt az Államokban, aki pedig jó barátja Nataliának és férjének, Ricardónak. Lee mesélt  Yolandának a filmről, a karakterekről, mire Yolanda elkezdett mesélni neki Natyról. Megmutatta interneten néhány munkáját, megnézte a hivatalos honlapját, majd rákeresett a google-on is, és vagy ezernyi különféle dolgot talált. Külsőre nem talált benne hibát (még jó – Lilu), megnézte néhány zenei videóklipjét, s megtetszett neki az egyénisége és a hangja. Megkérte Yolandát, juttassa el Natynak a forgatókönyv egy példányát. Natalia elolvasta és küldött Leenek egy emailt, amiben leírta, hogy nagyon tetszik neki a történet és hogy már van is egy ötlete a karakterre, ami Leenek nagyon tetszett. Lee szerint Naty karrierjének egy olyan szintjén van, ahol átalában nem kell egy szerepért meghallgatásra mennie, de Naty volt olyan kedves és készített a rendező részére egy videót magáról, angolul előadva néhány sort a szövegből, amit elküldött néhány más anyagot is mellékelve. Burns megmutatta a film rendezőjének, aki teljes mértékben egyetértett vele abban, hogy Naty tökéletes a szerepre. Natalia izgatott, hogy megkapta Rachel szerepét és Burnsék is izgatottak, hogy részt vesz a projektben.

Naty kizárólag angolul fog beszélni a filmben, természetesen latin akcentussal. Ezenkívül énekelni fog, de azt nagy valószínűséggel spanyolul.

A tervek szerint novembertől kezdik a forgatást Amerikában, de a forgatási helyszínek még nem ismertek. Személyesen még nem találkoztak Natyval, de már mindannyian nagyon várják.

 

Drukkolok, hogy sikeres debütálása legyen az USA-ban, mert akkor sok új ajtó kinyílhat a számára – Lilu. :)

 

----------------

 

LAS OREIRO

Kb. két hete volt a tavasz-nyár kollekció bemutatója a Hotel Ambassadorban. A 40-es 50-es évek korát idéző ruhák természetesen ebben a kollekcióban is nagyon nőiesek voltak, merész színkombinációkkal, mintákkal.

Naty bejelentette, hogy a továbbiakban nem kíván a Las Oreiro arca lenni. Elmondása szerint túl öreg ő már ehhez. (Hiszi a piszi, segített a nővérének beindítani az üzletet, s mivel 'sínen van' már a márka, most már nyugodt szívvel kiszáll. No meg elég sok színészi munkája van, ezt már valószínűleg nem tudta összeegyeztetni, mert a divattervezés is egész embert kíván(na).)
Állítólag Naty Pampitát, Argentína egyik leghíresebb modelljét szeretné leszerződtetni. Erről végleges információ még nincs.

 

(Képeket is fogok berakni, de most a hírek összeálítása volt a legfontosabb. Ha netán valami fordítási hibát észleltek, nyugodtan írjátok a fórumba, természetesen javítani fogom. )

 

 

(forrás: felsorolni is nehéz és már fogalmam sincs, elnézést)