Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú a sorozat további szereplőivel (1. rész)

2008.05.12

 

Carla bekerült a felső tízezerbe

 A Te vagy az életem gonosz Constanzáját Carla Peterson alakítja. A harminckét éves színésznő az érettségi után döntött a színészi pálya mellett.

 

Image and video hosting by TinyPic

„Katolikus gimnáziumba jártam, mégis volt lehetőség tánc- és énektanulásra is. Rengeteg művet adtunk elő. Akkor kezdtem el megszeretni a színházat”- emlékezett vissza Carla, akinek eddig főként színpadi szerepei voltak, de az elmúlt években már több telenovellában is játszott. Alakított gimnazista lányt, táncosnőt és gaz csábítót is. A szőkeség arról mesélt, hogyan készült a szerepre:

„ Sokat sétáltam az utcán, bevásárlóközpontokban, figyeltem az elegáns nőket, hogyan beszélnek, mozognak, Coni a felső tízezer tagja, sajátos beszédstílusa és járása van. A forgatások kezdetekor még a hátam közepéig ért a hajam, aztán a sajtótájékoztatóra már az új külsővel mentem. Szerintem Conihoz sokkal jobban illik ez a frizura” –mondta Carla, aki azóta sem bánta meg, hogy megvált hosszú tincseitől. Annyira szereti mostani figuráját, hogy ezért még nagyobb áldozatot is hozott volna.

------------------------------------------ 

Debi betáncolta magát a televízióba

Griselda Sicilianinak, a Te vagy az életem „butácska” Debijének ez csupán a második szerepe televízióban. A rivaldafény azonban nem áll távol tőle.

Image and video hosting by TinyPic

A 27 éves lány a Nemzeti Táncművészeti Iskolába járt, de az utóbbi években színjátszást és éneket is tanult. Tavalyelőtt egy tévétársaság vezetője, Adrian Suar látta egy előadását, s annyira megteszett neki az alakítása, hogy - bár korábban még szereplőválogatáson sem járt soha - azonnal meghívta a Sin Código című sorozatba, ahol titkárnőt alakított.

- A színpadi szereplés után milyen érzés volt, amikor először láttad magad a tévében?

- Nagyon furcsa, féltem attól, hogy megfelelek-e az elvárásoknak. De nagyon tetszett a munka, pedig előtte meg sem fordult a fejemben, hogy itt dolgozzam.

- Úgy tűnik, mégis remekül ment minden, hiszen újabb karakter megformálására kaptál lehetőséget a Te vagy az életem című sorozatban. Milyennek látod Debit?

- Ő egy butácska lány, aki a gazdagok világában él, bizonytalan, de szeretnivaló figura. Nem csinál semmit, nem dolgozik, csak randevúzgat és vásárolgat.

- Hogyan készültél a szerepre?

- Nagyon jó megfigyelő vagyok, megyek az utcán és lemásolom az emberek mozdulatait, gesztusait.

- Milyen a csapat? Jól tudsz velük együtt dolgozni?

- Nagyon jóban vagyunk, rengeteget nevetünk a felvételek során. Azt hiszem, ez az egyik titka a sorozat sikerének.

- Kislányként sem jutott eszedbe, hogy színésznő legyél?

- Nem, mindig is táncosnőnek készültem. Nyolcéves voltam, amikor megkértem anyukámat, írasson be táncolni. Először nagyon nem tetszett neki az ötlet, de azt mondta, ha találok a közelben tanárt, akkor beleegyezik. Találtam.

- Nagyon különleges neved van. Szereted?

- Gyerekkén utáltam, mindig azt kérdeztem, miért nem Florenciának hívnak. Aztán hozzászoktam és megszerettem. A középiskolában már büszke voltam rá, mert úgy éreztem, ettől kicsit különleges vagyok.

- És a pasik is különleges lánynak tartanak?

- Hát... Nem tudom. Most egyedül élek, még kutyám vagy macskám sincs. Nemrég ért véget egy kilenc évig tartó kapcsolatom, amiről nem szívesen beszélek. Még nem vagyok túl rajta.

- Akkor az anyaság gondolata sem foglalkoztat mostanában.

- Nem, de szoktam vigyázni a testvéreim gyerekeire, egyelőre ők töltik be ezt a szerepet. Saját babát még nem tervezek.

- És a szakmában hogyan képzeled a jövőd?

- Szeretnék minél több színpadi és filmes produkcióban részt venni. Konkrét szerepálmom nincs. Örülök, hogy a színpad mellett a televízió is megtalált.

- Ha választanod kellene a kettő között, hogy döntenél?

- Egyértelműen a színpadot választanám. Nem lennék képes elhagyni, számomra olyan, mint az otthonom.

------------------------------------------ 

Fabiana szívesen lenne delfinidomár

A Te vagy az életem sztárját csak két dolog érdekli: a színészet és a család. Különbséget tud tenni film és valóság között, bár mindkettőben igazi jó barátnője a nálunk is méltán népszerű NataliaOreiro.

Image and video hosting by TinyPic

A Te vagy az életem Kimberlyje, Fabiana Garcia Lago már nem ismeretlen a magyar nézők számára. Korábban láthatták a Vad szenvedélyek című sorozat szobalányaként, és a Bátor Juan atya butuska örömlányaként. Most pedig Natalia Oreiro, azaz Monita egyik barátnőjét alakítja a filmen. Tévés elfoglaltságai mellett rendszeresen játszik színházban is.

- Milyennek látod az általad megformált Kimberlyt?

- Ő egy nagyon bájos lány, aki takarít, kávét főz, mosogat, és számára ez a munka legalább olyan fontos, mintha vezető lenne a cégnél. Úgy érzi, van jövője ennél a vállalatnál, és szép karrier áll előtte. Kicsit butácska, hiszékeny és mivel hatalmas szíve van, mindenkinek igyekszik segíteni.

- Mennyiben hasonlít rád Kimberly?

- Talán annyiban, hogy számomra is első a kötelesség.

- Milyenek a forgatások? Persze első a kötelesség, de a hangulat is jó?

- Fantasztikus, ritkán adódik ilyen nagyszerű társaság. Nataliával nem is ismertük eymást közelebbről, a forgatások alatt igazi barátnők lettünk.

- Látszik, hogy élvezed a munkád. Eleve színésznőnek készültél.?

- Nem, pedig az édesapám és a nagynéném is színész. Gyerekkoromban rengeteg időt töltöttem színházban, gyakran még a leckémet is ott írtam meg. Ám amikor elérkezett a pályaválasztás, úgy döntöttem, ügyvéd leszek. Aztán persze rájöttem, mégis inkább a színpad való nekem, de úgy érzem, kiváló jogász vált volna belőlem. Mindig is harcoltam az igazságért, és azért, hogy megvalósíthassam álmaim. Ha vitám van valakivel, addig nem hagyom abba, míg nem győztem. Így volt ez akkor is, amikor kitaláltam, hogy Spanyolországban fogok tanulni. A szüleim egyáltalán nem örültek, hiszen még húsz sem voltam, de meggyőztem őket.

- Ott jöttél rá, hogy ez a hivatás mégsem neked való?

- Igen, a Kanári-szigeteken volt az egyetem, és pár hónap után már éreztem, mégis a színház, a színészet az én világom. Így aztán összecsomagoltam, és elmentem Madridba, ahol elkezdtem színészmesterséget tanulni. Három év után hazajöttem, mert akkor már nagyon hiányzott a családom. A tanulást azonban itthon sem hagytam abba, pedig akkor már számos kisebb szerepet kaptam.

- Mit tervezel a következő évre?

- Még semmi konkrétat nem tudok mondani, vannak filmes és színházi ajánlataim is, majd időben döntök, hogy mit vállalok, s mire mondok nemet.

- Van olyan szerep, amit nagyon szeretnél eljátszani?

- Rengeteg olyan karakter van, amit szívesen kipróbálnék, de konkrét szerepálmom nincs.

- És ki a kedvenc színészed, példaképed?

- Marcello Mastroianni. Imádtam. Sajnos nem teljesülhet az álmom, hogy vele játsszak.

- Ha  nem színész lennél, és persze ügyvéd sem, mivel foglalkoznál szívesen?

- Delfinidomár lennék. Hihetetlenek azok az állatok, és rengeteg dolgot tudnak, amit mi emberek még csak nem is sejtünk róluk.

Fabiana Garcia Lago rengeteget dolgozik, érhető hát, ha az első számú hobbijaként a családját jelölte meg.

„Régebben sokat utaztam a munkám miatt, de ma már szeretek inkább otthon lenni, együtt tölteni az időt szeretteimmel - magyarázta színésznő, aki szeretne a közeljövőben még egy gyereket a most négyéves kisfia mellé. "Tadeót ugyanúgy magammal viszem a színházba, mint annak idején engem az apukám. Öröm látni, mennyire élvezi…”

(forrás: Epizód 2006. írta: Benkő Diana) --> Nagyon köszi Muci