Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-40. epizód

2008.03.16

 

 

1. rész
Monita, a női mezőny legígéretesebb bokszolója egy súlyos sérülés következtében elveszít egy fontos mérkőzést. Miután a sportot hosszú időre mellőznie kell az életéből, szomszédja ajánlására elvállal egy állást annál a cégnél, ahol ő dolgozik. Esperanza szokásához híven meglehetősen kirívóan öltözik fel, ami miatt Mercedes, Martin titkárnője lekezelően bánik vele.

2. rész
Esperanza mégis beszél Alfredóval, miután Martin úgy dönt, hogy felveszi. Esperanza összetűzésbe kerül a kötekedő utcagyerekekkel is. Debra találkozik Iriartével. Amikor megtudja, hogy a lány Miguel húga, elkéri a számát, mert bosszút akar állni a férfin.

3. rész
Quique börtönbe kerül, de Nieves kiszabadítja. Martin megkéri Monitát, hogy vigyázzon a három gyerekre, de elektromos hiba miatt tűz üt ki a házban. Martin örökbe fogadja a három gyereket, aminek a barátnője nem nagyon örül.

4. rész
Monita mindenki döbbenetére felmond a cégnél, mert egy mexikói ügyfél molesztálja. Quique bemutatja Monitát egy bokszedzőnek, mert Las Vegasba akarnak menni, és ott szeretnének versenyezni, majd ebből haszonra szert tenni.

5. rész
Martinnak sikerül meggyőznie Esperanzát, hogy dolgozzon tovább és legyen a személyi asszisztense. José kelletlenül fogadja el a ruhákat, amiket Costanza vásárolt a gyerekeknek. Martint meglátogatja a gyerekek állítólagos apja. Ám ő csak egy színész, Osvaldó, akit Miguel bérelt fel. Martin gyanakszik, és ennek hangot is ad. Ezt a beszélgetést José kihallgatja.

6. rész
José elmegy Martin és Osvaldó megbeszélt találkozójára titkokban, ám ott rájön, hogy az apjának hitt ember egy vadidegen és ezt elmondja Martinnak. Osvaldó elrohan, de Martin követi őt, később rájön, hogy Iriarte áll a dolgok hátterében. Mindenki Iviartót vádolja, egyedül Alfredo gyanakszik Miguelre, bár bizonyítéka nincs ellene. Quique rájön, hogy Esperanza hazudott neki az állásával kapcsolatban. Quique az irodában felejti a birkózó fesztivál röplapját amit Martin megtalál és miután elolvassa, úgy dönt, hogy elviszi oda a gyerekeket.

7. rész
Quique nem tud fellépni, mert rosszul érzi magát. Megkéri Esperanzát, hogy helyettesítse, de a lány nem vállalja. A nézők követelik Villám Kapitányt, ezért végül mégiscsak rááll. Megnyeri a meccset. Coki személyesen is szeretne találkozni Villám Kapitánnyal, ezért bemegy az öltözőbe Martinnal és a gyerekekkel együtt. Esperanza autogramot ad, és egyikük sem ismeri fel. Debora találkozik Rolandoval, Martin régi barátjával. Rolando meghívja Deborát egy tengerparti üdülőbe.

8. rész
Iriarte megfenyegeti Miguelt, hogy megöli, ha nem fizeti ki a tartozását. Debora beleszeret Rolandoba, aki meghívja őt magához, Punta del Estébe. Constanza hatalmas botrányt csap, mert Esperanza leönti teával. Beatriz elmegy az irodába, közli Alfredoval, hogy megbocsát neki. Mercedes megkéri Esperanzát, hogy vigyen el Maritnnak néhány iratot aláírásra, menjen utána a buliba. Nem engedik be, mert nincsen meghívója. Így hát belóg, de az egyik őr észreveszi. Menekülés közben egyenesen Martin karjaiba esik.

9. rész
Martin bemegy az irodába Esperanzával, hogy aláírja a szerződést, mivel azt a lánynak azonnal vissza kell vinnie a céghez. Esperanza véletlenül leejt egy tollat a földre, épp Martin lábához. Leguggol, hogy fölvegye, amikor belép Constanza. Constanza félreérti a helyzetet. Martin és Constanza otthagyják a partit és bemennek a céghez megbeszélni az incidenst, ez azonban heves vitába torkollik.

10. rész
Kirabolják a Quesada cég irodáját, a bűnténnyel Monitát vádolják, de később a rendőrség kideríti, hogy Miguel rendezte meg a rablást mert pénzre volt szüksége. Constanza nem nézi jó szemmel Martin és Monita viszonyát, ezért megkéri Miguelt, hogy tegye el láb alól a lányt. Quque flörtölni kezd Constanzával, Miguel pedig Turcával randevúzik.

11. rész
Miguel összeesküvést sző Constanza ellen, és azzal vádolja Alfredót, hogy Mercedes szeretője. Monita elutazik, hogy ne kerüljön rendőrkézre. Viszont Martin utoléri a buszon és visszaviszi a céghez. A visszafelé vezető úton lerobban a kocsijuk, és egy elhagyott istállóban készülnek tölteni az éjszakát - kettesben.

12. rész
Esperanza és Martin együtt töltik az éjszakát, de nem történik közöttük semmi. Amikor Esperanza hazaér, Quique kérdőre vonja, majd közli vele, hogy folytathatja az ökölvívást. Miguel át akarja venni a cég vezetését, de álma meghiúsul. Esperanzát kemény ütés éri az edzésen, ezért nem megy be a hivatalba.

13. rész
Martin és Constanza kétnyelvű iskolába akarják íratni a gyerekeket, akik nem lelkesednek az ötletért. Monita beteget jelent az irodában, de Martin nem hisz neki és rájön, hogy a lány valamit titkol előle. Miguel mesterkedése nagy bajba sodorja Alfredo-t és Mercedes-t. A gokart verseny nem várt eseménnyel végződik.

14. rész
Esperanzát elviszik a rendőrök, mert megütött egy rendőrt, amikor az ellökte Nievest. Martin hozza ki onnan. Constanzát megzsarolja a volt tanára, Garraham. Martin és Esperanza együtt ebédelnek, amiről titokban fotó készül. Mercedes megharagszik Alfredóra, mert elhitette, hogy azért váltak el a feleségével, mert kedveli őt. Constanza felbéreli Quique-t, hogy fenyegesse meg Farrahamot. A kép, melyet Martinról és Esperanzáról készítettek, véletlenül Miguel kezébe kerül, aki megmutatja Constanzának.

15. rész
Constanza nagyon mérges lesz, amikor meglátja Martin és Esperanza közös képét. Martin igyekszik megmagyarázni, de a nő nem hallgatja meg, ráadásul kiütései lesznek az idegesség miatt. A férfi hazaviszi és orvost hív hozzá. Quique bemegy Monitához, ahol meglátja Miguelt. Elmondja Kimberlínek és Esperanzának, hogy Miguel volt az, aki eladta neki a Mercedes-től ellopott nyakláncot.

16. rész
Constanza megtudja, hogy Martin, Esperanzával ment el a követségre. Monita következő ellenfele a hírhedt Cobra szeretne lenni, de az összecsapás egyelőre csak terv. Martin megtudja, hogy Miguel elárulta. Amikor azonban Miguel öngyilkossággal fenyegetőzik mégis mellé áll.

17. rész
Martin megakadályozza Miguel öngyilkosságát. Debora és Rolando bejelentik, hogy összeházasodnak. Jose, Coci és Laura egyre nehezebben viselik Constanzát. A cégnél Mercedes csókolózik Alfredóval, ezt meglátja Beatriz.

18. rész
Martin azt a tanácsot kapja Esperanzától, hogy egyedül próbáljon boldogulni a gyerekekkel. Martin lemondja az utat Constanzával, sőt később azt, javasolja, hogy tartsanak szünetet. Jose elújságolja Esperanzának, hogy Martin és Constanza nincsenek együtt. A hírnek Esperanza rendkívül örül.

19. rész
Constanzát és Rolandót lefényképezi egy fotós, ami miatt botrány tör ki, Martin és Constanza között. Constanza ezzel a fotóval akarta féltékennyé tenni a barátját, de balul üt ki a dolog. Miguel ki akarja semmizni Martint, ezért megkéri az ügyvéd Faluchót, segítsen neki. Mercedes összemelegedik Faluchóval.
20. rész
Rolando verekedést provokál az irodában Martinnal. Martin kihívja autóversenyre a férfit. Kiderül, hogy Falucho azért randevúzik Mercedes-szel, hogy információt szerezzen Martinról. Miguellel el akarják távolítani az útból Alfredót. Monita elhatározza, hogy elmondja Martinnak az igazat.

21. rész
Garraham azzal fenyegeti meg Constanzát, hogy amennyiben nem ad neki 3000 pesót, mindenkinek beszámol a kleptomániájáról. Martin arra ösztönzi Alfredót, hogy térjen vissza az autóversenyzéshez. Vicky kibékül Joséval, és oda is költözik. Falucho elmondja Miguelnek, hogy Martin megváltoztatta a végrendeletét, és mindenét a gyerekekre hagyja. Constanzával együtt arra a következtetésre jutnak, hogy a gyerekeket el kell tüntetni a színről.

22. rész
Constanza elviszi Cokit vásárolni, anélkül, hogy bárkinek is szólna. Martin, Jose és Laura kétségbeesetten keresik, abban a hiszemben, hogy elrabolták. Debora beleszeret Monitába, és szakít Rolandóval. Quique azt hiszi, hogy Esperanza megcsalja őt. Egy beszélgetésből meghallja, hogy az ál Zorro Martin volt.

23. rész
Martin elhiszi, hogy Quique Esperanza bátyja, de közben megpróbálja kideríteni, hogy miért akarta felpofozni. A lányok kimagyarázzák, hogy Quique csak védeni próbálta a házban lakók becsületét. Esperanza be akarja gyűjteni a legutóbbi meccsért járó pénzt. Quique elkíséri, ám útközben Martin elüti a fiút. Alfredót és Esperanzát rablók ejtik túszul egy étteremben.

24. rész
Jose kompromittáló helyzetben találja Laurát és Tonyt. Martin megtudja, hogy Jose gyakori vendég voltTurcánál. Debora szakít a "Hegyi ember"-rel és úgy dönt, hogy ismét találkozik Rolandóval. Miguel és Constanza csapdát állítanak Esperanzának, és elhitetik Martinnal, hogy Esperanza ellopta Constanza pénztárcáját.

25. rész
Esperanzát azzal vádolják, hogy ellopta Constanza pénztárcáját. De valójában Miguel és Constanza áll a dolog hátterében. Annak ellenére, hogy Martin elhiszi, hogy a lány ártatlan, Esperaza mégis kilép a cégtől. Turca elviszi Quiquet egy filmstúdióba dolgozni. Az egyik főszereplő kaszkadőre lesz. Debora megtudja, hogy Miguel és Constanza mit tettek és véletlenül Kimberly is meghallja egy beszélgetésüket. Hector Hugo, akit Quique apjának hisznek, megjelenik a házban.

26. rész
Esperanza a pénztárcás ügy miatt elkezdi fojtogatni Constanzát, és Martin választja szét őket. Hector Hugo elmondja Quiquének, hogy ő az apja. Martin meggyőzi Esperanzát arról, hogy menjen vissza a céghez. Hector Hugót gyanús alakok követik.

27. rész
Turca bocsánatot kér Josétól. Már éppen megcsókolják egymást, amikor Rosa megzavarja őket. Jose meggyőzi a szociális munkást, hogy Martin kitűnő apa, és minden a legnagyobb rendben van. Constanzát és Deborát megrázza az áram. A balesetért Martint okolják.

28. rész
Esperanza Turcához fordul, hogy segítsen neki megszabadulnia Martintól. Turca úgy dönt, hogy felszámolja a Joséhoz fűződő kapcsolatát. Esperanza munkába áll Constanzánál. Martin könyörögni kezd Esperanzának, hogy jöjjön vissza hozzájuk.

29. rész
Martin mindenáron vissza akarja hívni Monitát a céghez, de a lány nem hajlandó visszamenni. Jose azt hiszi, van valami Martin és Turca között. Martin odamegy Monitával, de Monita összeverekedik a vendégekkel, amiért börtönbe zárják őket. Másnap kiszabadulnak, s véletlenül összefutnak Quiquével, akiről Martin még mindig azt hiszi, hogy Monita bátyja. Martin felveszi Quiquét sofőrnek a céghez, mert csak így tudja visszacsábítani Monitát.

30. rész
Kimberly összeveszik Turcával, mert elcsábította tőle Omart. Quiquét felveszik a céghez, ahol összefut Constanzával. Mindenki dühös Joséra, amiért berúgott a mulatóban. Constanza a ruhabolt megnyitása alkalmából divatbemutatót rendez, de az egyik modell elájul, így Monita ugrik be, és ő mutatja be a ruhákat. Martint elbűvöli Monita fellépése.

31. rész
Beatrice süteménnyel akarja megmérgezni Mercedest. Constanza és Martin kapcsolata egyre rosszabb lesz. Ennek ellenére Vicki azt közli nővérével, hogy Martin feleségül veszi. Adolfo a cégnél nagy bajba kerül. Monita szakít Kikével.

32. rész
Alfredo nagy bajba kerül és kilép a cégtől. Monita arra gyanakszik, hogy Kikének köze van a dologhoz. Constanza mindenáron vissza akarja szerezni Martint, aki azonban Monitával készül randevúra. Kiké szeretne kibékülni Monitával.

33. rész
Esperanza még mindig mérges Quique-re, Martin pedig nagyon ideges a verseny miatt. Esperanza édesanyja láncát ajándékozza Martinnak, hogy szerencsét hozzon. Amikor majdnem elkezdődik a verseny, megjelenik Constanza, hogy a szakításukat megbeszélje. Esperanza úgy dönt, nem hallgatja a verseny közvetítését, de Kimberly folyamatosan tájékoztatja. Esperanzának fura érzése támad, és épp amikor véletlenül eltör egy poharat, Kimberly közli vele, hogy Martin meghalt.

34. rész
Martin kómába esett és kórházban fekszik. Constanza senkit nem enged be hozzá. Esperanza a hír hallatán elrohan a kórházba, de elzavarják, csak Turca segítségével tud bejutni hozzá. Martin eszméletlen, de Esperanza csókjára magához tér. Csakhogy nem emlékszik mindenre, ezért Constanza kihasználja a helyzetet, és azt mondja neki, hogy ők még mindig járnak.

35. rész
Tony és Jose elmondják Martinnak, hogy elrabolták őt a kórházból. Constanza és Miguel kétségbe esnek, mert nem tudnak Martin hollétéről. Falucho és Miguel azt tervezgetik, hogyan tegyék el Martint láb alól. Quique ócsárolja a "Maszkos ember" nevű birkózót, aki váratlanul megjelenik az edzőteremben Quique pechére.

36. rész
A maszkos ember párbajra hívja Quiquet, de ő megijed a kihívástól. Falucho meg akarja győzni Martint a házasság pozitívumairól, többek között, hogy könnyebben menne a gyerekek örökbefogadása is. Constanza bejelenti Martinnak, hogy világkörüli útra megy.

37. rész
Constanza elhiteti Martinnal, hogy földkörüli útra megy, és azt ajánlja, vacsorázzanak együtt a gyerekekkel. A vacsora előtt Constanza ájulást imitál. Quique és Aldo bunyóznak, de Aldo gyenge egészségi állapota miatt Quique nyer. Esperanza rajtakapja Turcát és Josét, hogy csókolóznak. Esperanza bemegy Martin irodájába, ahol Constanza éppen egy közös gyerekről beszél.

38. rész
Esperanza félreért mindent, ezért úgy dönt, visszamegy Quique-hez és kilép a cégtől. Braulio megjelenik a házban, és ajánlatot tesz Esperanzának: hatalmas összeget kap, ha mégegyszer kiáll Kobrával. Az irodában mindenki azt hiszi, hogy Constanza terhes. Miguel rá is veszi Constanzát, hogy tegyék valóssá ezt a pletykát.

39. rész
Esperanza és Martin bent rekednek a liftben. Constanzát Quique viszi kocsival. Flörtölnek, és összeütköznek egy másik autóval. Verekedésbe keverednek, és a fogdában kötnek ki, ahonnan Esperanza és Martin hozza ki őket. Másnap megjelenik az újságban, hogy Quique Constanza szeretője.

40. rész
Martin ideges, mert új bíróhoz került az örökbefogadási eljárás, és Jose eltűnt. Esperanzát kéri, hogy segítsen megkeresni. Turca rejtegeti, amiért Jose nagyon hálás. Az új bíró munkatársa ellátogat Martin otthonába. Esperanzának nem tetszik, hogy Kimberly Deborával lóg, aki összeveszett Constanzával. Debora elmondja Esperanzának, hogy látta Joset Turcánál.