Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorozatról

2008.03.17

 

TE VAGY AZ ÉLETEM

(Sos mi vida)

 

 

230 részes argentin telenovella (2006)

 

rendező: Rodolfo Antúnez, Jorge Bechara

forgatókönyvíró: Ernesto Korovsky, Sebastián Parrotta

operatőr: Jorge Fernández, Pablo Storino

jelmeztervező: Alicia Flores, Estela Flores

producer: Adrián Suar, Mariana Petraglia, Julieta Martinelli

executive producer: Andrián González

vágó: Alejandro Alem, Alejandro Parysow

ötlet: Adrián Suar

 

Szereplők:

Natalia Oreiro (Espranza Munoz, Monita)

Facundo Arana (Martín Quesada)

Carlos Belloso (Enrique Fereti, Quique)

Carla Peterson (Constanza Insúa)

Claudia Fontán (Mercedes)

Marcelo Mazzarello (Miguel Quesada)

Griselda Siciliani (Debbie Quesada)

Fabiana García Lago (Kimberly)

Alejandro Awada (Alfredo Uribe)

Ana Acosta (Beatriz de Uribe)

Mike Amigorena (Rolando Martínez)

Adela Gleijer (Rosa)

 

Esperanza Munoz, alias Monita (Natalia Oreiro) kitűnő pehelysúlyú bokszolónő. Quique (Carlos Belloso) hosszú ideje a menedzsere és a barátja. Monita azonban rossz szemmel nézi, ahogy Quique a bokszolói karrierjét kezeli. Aztán egy nap beüt a ménkő. Az egyik meccs alatt erős fájdalmat érez a jobb kezében. Orvosa igazolja a gyanúját: talán soha többé nem bokszolhat.

Ez a váratlan fordulat új alapokra helyezi barátjával való viszonyát, hiszen a boksz volt az egyetlen megélhetési forrásuk. Monita drasztikus döntésre kényszerül: mellékállást vállal, legyen az bármilyen is, amíg távol kell lennie a szorítótól. A társadalmi létra felső fokán található Martin Quesada (Facundo Arana), a fiatalon megözvegyült, jóvágású vállalkozó. Martin Forma 1-es versenyző volt, aki most nagy befolyású üzletember. Kemény munkával és elhivatottságával az apjától örökölt vállalatból óriási birodalmat épített ki. Alfredo a bizalmasa és Mercedes (Claudia Fontán) a feltétlen titkárnője. Ám ellenségei is bőven akadnak. Unokatestvére, Miguel (Marcello Mazzarello) nem válogat az eszközökben, hogy megszerezze Martin vagyonát és Constanzát, a menyasszonyát.

A két fiatal, Monita és Martin sorsa hamarosan összefonódik. A lány elvállal egy állást Martin cégénél, ahol a véletlen folytán egymásba ütköznek. Bár egy szót sem váltanak, a tekintetük találkozik és elmondja minden érzésüket. Ez a kezdete egy megnyerő és szenvedélyes történetnek, ami garantáltan megérinti a közönség szívét.